Sale

Beetroot Pluhur BIO

L1,500.00 L1,050.00

Një gamë e rafinuar e pluhurave Bio për të krijuar receta alternative të shëndetshme dhe natyrore.
Beetroot pluhur BIO,për të marrë një pije të freskët rozë me një aromë paksa pikante.
Pluhuri i panxharit eshte i pasur me:
-Fibra
-Antioksidant
-Normalizon tensionin e gjakut.
-Pa kafeine


Category:
Description

Beetroot Pluhur BIO ,për të marrë një pije të freskët rozë me një aromë paksa pikante.Pluhuri i panxharit eshte i pasur me:

-Antioksidant

-Fibra
-Normalizon tensionin e gjakut.
-Pa kafeine