Kafe Golden Sack 250gr

L890.00

Kokerr e pasur ,rrumbullake ,delikate.

Golden Sack është një kafe shumë e freskët, shumë e ëmbël, me një shije të pastër dhe aromë frutash dhe lulesh. E përbërë nga kafe natyrale dhe të larë, shfaqen aromat e kajsisë, hurmës së pjekur, çokollatës, bajameve dhe agrumeve. Kjo kafe është një nga më të njohurat në kafenetë Pascucci.

SKU: 31212 Kategoritë: ,
Description

PRODUKTI: Përzierje te ndryshe te kokrrave te kafes të pjekura

SASIA: 250 g

PERDORIMI: Espresso, Moka, Filtër

PAKETIMI: Amballazh per ruajtjen e aromës me valvulën e njëanshme.

KAFEJA: 1.49%

PJEKJA: E lehte

ORIGJINA: Sul de Minas Brazil, Sierra Nevada de Santa Marta Kolumbia, West Valley Costa Rica, Santa Ana El Salvador, Sidamo Etiopi, Zacapa Guatemala, Northwest Haiti, Wayanad India, Pasco Peru. Përzierje nga origjina të ndryshme.

PROCESI: mbledhur dhe trajtuar me metodë natyrale dhe të larë.

 

Shënime
Weight 0.250 kg