SHISHE TERMIKE

Shishe termike për të mbajtur pijen e preferuar me vete dhe për të pasur gjithmone mundësinë e shijimit në temperaturën ideale. 

Kapaciteti 500 ml 

Materiali: Celik

SKU: 67060 Kategoritë: ,