Kafe Bio

L3,890.00

E fresket , Aromatike

Aciditeti aromatik i Arabica të larë mirë mbizotëron pak mbi gjithçka.Eshtë një kafe primitive, e ëmbël, delikate ,me një aromë shumë të freskët.

E përbërë nga kafe natyrale dhe të larë, dalin në pah aromat e frutave të kajsisë, avokados dhe bajameve jeshile.

SKU: 31509 Kategoritë: ,
Description

PRODUKTI: Përzierje e kokrrave te  kafese organike

SASIA: 1000 gr

PERDORIMI: Espresso, Moka, Filtër

KAFEJA: 1.80%

PJEKJE: E qartë

 

ORIGJINI: Sierra Nevada de Santa Marta Columbia, Sidamo Etiopi, Chiquimula Guatemala, Wayanad India, Chiapas Mexico, Papua Guinea e Re, Peru.

Kultivimi në bujqësi organike.

PROCESIN: mbledhur dhe trajtuar me metodë natyrale dhe të larë.

Shënime
Weight 1000 kg