Kafe Brasile Macinato Në Filtër

L790.00

Kjo origjinë e vetme e kafesë braziliane është rezultat i punës së kultivuesve të ndryshëm nga Carmo de Minas dhe zonat përreth, një territor i pajisur natyrshëm me kushte unike për prodhimin e kafesë me cilësi të lartë, me toka pjellore, mbizotërim të dritës së diellit dhe lartësi të madhe. Kafeja është pjekur dhe pjekur në tokë gjatë paketimit për të ruajtur karakteristikat e saj aromatike.

SKU: 31350 Kategoritë: ,
Description

PRODUKTI: Kafe e pjekur në tokë Sasia: 250 g

PERDORIMI: Filter, French press

PAKETIMI: Baganta e kursimit të aromës me valvulën e njëanshme. Paketuar në një atmosferë mbrojtëse KAFEINE: 1.36%

PJEKJE: Lehtesisht e forte

ORIGJINA: Brazili

RAJONI: Carmo de Minas

LARTESIA: 900 – 1500 m

VARIETETI: Bourbon, Bourbon verdhë, Mundo Novo, Catuaì

PROCESI: Metoda natyrale

Shënime
Weight 0.250 kg