Kafe Colombia Macinato Në Filtër

L890.00

Kolumbia prodhohet, me metodën e lagësht, një kafe me cilësi të lartë që  ze vendin në krye të botës per prodhimin e kafesë së larë. Ndër të preferuarit e prodhimit tonë, kjo kafe dallon për freskinë, aciditetin e saj të shkëlqyeshëm aromatik dhe trupin e tij të pasur dhe të plotë. Me një përmbajtje të ulët kafeine, është ideal për adhuruesit e kafesë së filtruar.

Nuk ka gjëndje

SKU: 31352 Kategoritë: ,
Description

PRODUKTI: Kafe e pjekur në tokë

SASIA: 250 g

PERDORIMI: Filter, shtypi francez

PAKETIMI: Amballazhim per ruajtjen e aromës me valvulën e njëanshme

KAFEINE: 1.39%

PJEKJA: Mesatare

ORIGJINA: Kolumbi

RAJONI: Armenia, Medellin

LARTESIA: 1300 – 2000 m

VARIETETI: Mundo Novo, Catuaì, Tipica

PROCESI: Metoda e larë

Shënime
Weight 0.250 kg