Kafe Dekafeinato Macinato

L4,315

E lehtë dhe kremose.

Përbëhet nga kafeje natyrale dhe të larë, Perceptohen aromrat e bukës së pjekur, çokollatë, karamel .

Paketimi 120 copë

5 in stock

SKU: 31040 Kategoritë: ,
Përshkrimi

Paketohen në bustina me një dozë të vetme prej 7.2 gramë.