Kafe Ginseng In Cialda

Kafe e vërtetë me xhensen e vërtetë:

këto pods garantojnë cilësi të pashembullt.

Një kombinim i shkëlqyeshëm për të forcuar trupin dhe shpirtin.

SKU: 42433 Kategoritë: ,
Description

Për të ruajtur sa më mirë aromën dhe pastërtinë e përgatitjeve,.

Përbërësit: kafe të pjekur në tokë me ekstrakt xhensen

Njësia e shitjeve: kuti prej 18 pods për makinat ekspres në pako praktike me dozë të vetme me amballazh alumini që ruan freskine

Diametri i pod: 44 mm

Shënime
Weight 0.250 kg