Kafe Golden Sack

L3,590.00

Kokërr e pasur ,delikate dhe e rrumbullakët.
Golden Sack është një kafe shumë e freskët, shumë e ëmbël, me një shije të pastër me aromë frutash dhe lulesh.

SKU: 31033 Kategoritë: ,
Description

E përbërë nga kafe natyrale dhe të larë, shfaqen aromrat e kajsisë, hurmës së pjekur, çokollatës, bajameve dhe agrumeve. Kjo kafe është një nga më të njohurat në kafenetë Pascucci.

Shënime
Weight 1 kg