Lëng Banane & Luleshtrydhe

L75

Lëng Banane & Luleshtrydhe

Paketimi: Shishe qelqi me tape metalike

Sasia e një shishe të vetme: 250 ml

Minimumi i porosisë 6 copë

SKU: B062 Kategoritë: ,
Përshkrimi

Magazinimi: Produkti duhet të mbahet i freskët dhe mundësisht në errësirë; pasi të hapet, ajo mbahet e mbyllur në frigorifer në një temperaturë prej + 4 ° C dhe duhet të konsumohet shpejt (brenda 4-5 ditëve).

Metoda e përdorimit: Produkti mund të konsumohet në çdo kohë të ditës. Shkundni produktin para konsumimit.

Në lidhje me përbërësit, konfirmojmë se nuk përmbajnë organizma të modifikuar gjenetikisht.

 

 

Shënime
Weight 0.250 kg