fbpx
 

Produktet

Produktet

Pascucci nuk është vetëm sinonim i përzierjeve të kafesë. por u ofron klientëve të saj një larmi të gjerë produktesh për tu shijuar në çdo kohë të ditës.
Krenaria e gamës Pascucci janë pa dyshim përzierjet nga ai organik prodhuar më së fundmi e deri tek përzierjet e tjera që kanë formuar historinë e pjekjes.
Intinerari sensorial vazhdon me gamën e gjerë të çajrave ,gjithashtu industria e pijeve joalkoolike është në evolucion të vazhdueshëm.

Produkte Per Bare

Kokërr e thjeshtë ,e trashë dhe e fortë.

Classic është receta më e vjetër e Pascucci Caffe.

Eshtë një kafe e thjeshtë, e plote dhe kremose ​​me një përqindje të lartë të kafeinës.

Kokërr e ëmbël ,e trashë dhe e balancuar.
Mild ishte receta e parë që prezantoi kafen e larë në botën Pascucci. Lindur si një evolucion i natyrshëm i paraardhësit të saj Klasik.

Kokërr e pasur ,delikate dhe e rrumbullakët.
Golden Sack është një kafe shumë e freskët, shumë e ëmbël, me një shije të pastër me aromë frutash dhe lulesh.

E fresket , Aromatike

Aciditeti aromatik i Arabica të larë mirë mbizotëron pak mbi gjithçka.Eshtë një kafe primitive, e ëmbël, delikate ,me një aromë shumë të freskët.

Ofrojmë:

Shërbim teknik

Trajnim i baristave për produktet Pascucci

Bazë materiale në përdorim

Mbështetje në marketing

Për cdo informacion kontaktoni në numrin +355697022793, ose në adresën e emailit marketing@pascucci.al

Produkte Per Zyra&Shtepi

Golden Sack është një kafe shumë e freskët, shumë e ëmbël, me një shije të pastër dhe aromë frutash dhe lulesh.

Përbëhet nga kafeje natyrale dhe të larë, ndjehen aromrat e bukës së pjekur, çokollatë, karamel.

Mild ishte receta e parë që prezantoi kafen e larë në botën Pascucci. Lindur si një evolucion i natyrshëm i paraardhësit të saj Klasik.

Përmbajtja e kapsulës është përzierja e kafesë pa kafeinë, e krijuar nga Pascucci në përputhje me traditën italiane.

Ofrojmë:

Ekspresin në përdorim

Produktet jua dërgojme kudo që ju ndodheni

Transporti FALAS

Partnerët Tanë