Çaj Pjeshke Pasquita Bio

L200

Pije e bërë nga infuzion i çajit të zi

Paketimi: Shishe qelqi me kapak

Sasia e një shishe të vetme: 330 ml

Njësia e shitjeve: 6 shishe

Përbërësit: Infuzion i gjetheve të çajit të zi (ujë, çaj i zi Darjeeling * 0.85%), sheqer kaf *,lëng pjeshke e përqendruar e pastër * (2%), aromë natyrale  pjeshke (0.03%), lëng i përqendruar limoni *.100% e përbërësve vijnë nga bujqësia organike.

SKU: 42177 Kategoritë: ,
Përshkrimi

Magazinimi: Pas hapjes, mbajeni të mbyllur në një vend të freskët në + 4 ° C dhe konsumoni shpejt.

Metoda e përdorimit: Produkti mund të konsumohet në çdo kohë të ditës. Shkundni produktin para konsumimit.

Në lidhje me përbërësit, konfirmojmë se ato nuk përmbajnë organizma të modifikuar gjenetikisht.

Vlerat ushqyese për 100 ml:

Energjia 38 kcal / 161 kJ

Yndyrë 0 g

prej të cilave acide yndyrore të ngopura 0 g

Karbohidratet 9 g

prej të cilave sheqerna 9 g

Proteina 0.1 g

Kripë 0.01 g

Shënime
Weight 0.330 kg