fbpx

Produktet Tona

Ju keni mundësine të bëni porosinë nga webi dhe pagesën në momentin e dorëzimit.

Blog

  • Beetroot (Panxhari), Turmeric (shafran i Indisë) dhe Matcha: të gjitha ngjyrat e vjeshtës në Pascucci Caffe. Vjeshta po vjen dhe gjethet qe bien mbushin qytetet tona me ngjyra të mrekullueshme. Ne vendosëm të marrim këto nuanca kromatike duke krijuar 3 produkte të reja, rreptësisht organike,......

  • Mama Afrika është një projekt revolucionar, organik dhe i qëndrueshëm që lindi në zemrën e Afrikës. Shkëndija lindi në Burundi, një prodhues i vogël kafeje. Eshtë një nga vendet më të varfra në botë, kafeja është një nga burimet e pakta të jetesës dhe përfaqëson......

  • Çertifikimet Tona Çertifikimi Biologjik Evropian i bujqësisë organike u jep konsumatorëve siguri në lidhje me origjinën dhe cilësinë e ushqimit/pijeve. Prania e logos në produkte siguron respektimin e Rregullores së BE për bujqësinë organike. Që nga korriku 2010, të gjitha produktet ushqimore organike të paketuara......

To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.
Oops, something is wrong. Instagram feed not loaded

Coffee Partner