fbpx
 

Informacione

Blerja e kafesë direkt nga ata që e rritin është një arritje e shkëlqyeshme, kërkon shumë pasion dhe pune. Të jesh në gjendje të njohësh produkte që vijnë nga një zinxhir furnizimi që përpiqet në çdo mënyrë të garantojë korrektësinë njerëzore, sociale dhe cilësinë e...

Çertifikimet Tona Çertifikimi Biologjik Evropian i bujqësisë organike u jep konsumatorëve siguri në lidhje me origjinën dhe cilësinë e ushqimit/pijeve. Prania e logos në produkte siguron respektimin e Rregullores së BE për bujqësinë organike. Që nga korriku 2010, të gjitha produktet ushqimore organike të paketuara në...