fbpx
 

Produktet e Reja

Mama Afrika është një projekt revolucionar, organik dhe i qëndrueshëm që lindi në zemrën e Afrikës. Shkëndija lindi në Burundi, një prodhues i vogël kafeje. Eshtë një nga vendet më të varfra në botë, kafeja është një nga burimet e pakta të jetesës dhe përfaqëson...