Coffee Partner

Shoqeria eshte krijuar ne vitin 2013 ,ajo zoterohet nga Z. Adrian Bardhi i cili eshte njekoheshit edhe Ortaku i Vetem i Shoqerise “Ad Pascucci Caffe” i cili eshte distributori ekskluziv  i  kafese te markes “Pascucci” per te gjithe zonen e Ballkanit. AD Pascucci Caffe ka nje experience dymbdhjete vjecare ne treg me nje rritje te ndjeshme dhe te vazhdueshme ne tregun e kafese, ne te gjithe Shqiperine si dhe ne te gjithe zonen e Ballkanit, Mali I Zi, Kosove etj.

Shoqeria jone “Coffee Partner” kryen shitje produktesh te ngrohta dhe te ftohta me ane te distributoreve automatik te kafese. “Coffee Partner”ka filluar shperndarjen si fillim ne zonen e Durresit me rreth 50 distributore automatik dhe tani zoteron mbi 350 distributore te shperndare duke i sherbyer klientave te saj jo vetem ne Durres po edhe ne Tirane, Fier, Lushnje, Vlore, Kavaje etj. Produkti kryesor i Shoqerise tone eshte “Caffe Pascucci” dhe te gjithe produktet e saj te ngrohta te markes “Pascucci”, te nje cilesie shume te larte dhe unike qe vetem ky produkt mund te ofroje dhe i cili importohet direkt nga Italia shoqeria jone simoter Ad Pascucci Caffe.

 

Produkti

Produktet  kryesore qe kompania jone ofron jane gama e produkteve te ngrohta “Pascucci” me te mirat dhe cilesoret ne tregun shqiptar dhe rajon, duke filluar nga kafja, cokollata, qumeshti, caji dhe nje game e shumellojshme te produkteve snack. Produktet importohen nga Italia nga ana e kompanise sone simoter Ad Pascucci Caffe qe zoterohet nga I njejti ortak dhe merren direkte nga partneri yne, prodhuesi italian i produkteve te markes “Pascucci”. Sherbimi dhe asistenca jone ne ofrimin e produkteve te ngrohta dhe te ftohta me ane te distributoreve automatik te kafese, eshte shume cilesor dhe i shpejte ne cdo moment te kerkuar nga klientet tane.  Distributoret e automatik te kafese jane te viteve te fundit te prodhimit 2014-2018 te rinj dhe mjaft produktiv dhe cilesore ne treg me sherbim te shpejte dhe kthim te parave (kusure monedha dhe kartmonedha).

 

Tregu i Synuar

Kompania Coffee Partner Sh.P.K me eksperiencë disa vjecare, ofron shërbime me anë të disrubutorëve automatike (vending machine). Ofrojmë shërbimin në disa qytete të vendit , si : Tiranë,Durrës,Krujë,Kavajë,Elbasan,Vlorë,Fier,Lushnje,Berat etj. Fokusi i kompanisë janë klientet , si : Institucionet shtetërore dhe private,institucionet financiare private,institucionet arsimore publike dhe jopublike,fasoneri,call center,fabrika dhe uzina të ndryshme,etj.

Kontakt

info@coffeepartner.al

financa@coffeepartner.al

Menaxher: +355696016446

Programues: +355696016448

Teknika: +355696016447