Villa Pascucci

in the seaside resort of Durrës

Në qytetin e bukur të Durrësit Hoteli më ekskluziv i Shqipërisë Dizenjuar dhe mobiluar nga Arkitektë Italianë që kanë qenë në gjendje të mishërojnë një vepër me një bukuri ekstreme dhe rafinim në mjedisin e shkëlqyeshëm të Shqipërisë. Shkathtësia e duarve të aftë shqiptare ka bërë të mundur realizimin e një ëndrre … Një ëndërr e quajtur Villa Pascucci.

Villa Pascucci

Pascucci QTU

Orari:
E hënë – E Premte // 07:00 – 22:00
E Shtunë – E Diel // 07:00 – 22:00

Adresa:
Qëndra Tregtare Univers, Tiranë
tel:0682004658

Pascucci Rruga e Durrësit

Orari:
E hënë – E Premte // 07:00 – 22:00
E Shtunë – E Diel // 07:00 – 22:00

Adresa:
Rruga e Durrësit, Tiranë
tel:0683098533