Na Kontaktoni!

Nëse dëshironi të merrni më shumë informacion rreth Pascucci Albania telefononi në numrin e mëposhtem ose na ndiqni në rrjetet sociale!

Rreth Kompanisë

Shoqëria “AD Pascucci Caffe” Sh.p.k. është themeluar me qëllimin kryesor ,prezantimin në tregun shqiptar të një nga produkteve më të njohura dhe më prestigjoze italiane, kafenë Pascucci.

Performanca e kompanise në Shqipëri është aq e produktive sa Distributori AD Pascucci vlerësohet nga Pascucci Caffe si një nga shpërndarësit më të mirë në Ballkan.

Cfarë e bën AD Pascucci Caffe kaq të suksesshme?

Cilësia shumë e lartë e kafesë Pascucci e cila përftohet nga një miks special i 12 kokrrave të ndryshme,e kombinuar me korrektësinë dhe shërbimin cilësor që kompania sjell në Shqipëri.

Aktualisht AD Pascucci zotëron të drejtat ekskluzive të tregtimit në territorin Shqiptar dhe Ballkanit duke furnizuar rregullisht mbi 1800 bare .Është një kompani që nga fillimet e saj ka pasur vetëm rritje dhe vazhdon të zgjerohet edhe në ditët e sotme .

Mundesi Punësimi në Pascucci Albania.
Aplikoni duke dërguar cv tuaj dhe burimet njerëzore do ju kontaktojne.

    Distributorët Tanë!