Çertifikimi Bio Juta

Blerja e kafesë direkt nga ata që e rritin është një arritje e shkëlqyeshme, kërkon shumë pasion dhe pune. Të jesh në gjendje të njohësh produkte që vijnë nga një zinxhir furnizimi që përpiqet në çdo mënyrë të garantojë korrektësinë njerëzore, sociale dhe cilësinë e produktit është një nevojë konkrete. Kjo është arsyeja pse logoja e Juta Bio lindi në Pascucci, logoja jonë e njohjes për të gjitha ato produkte që vijnë nga bujqësia organike, ku respekti për mjedisin dhe biodiversitetin vjen para së gjithash, i blerë direkt nga fermerët të cilat tregtohen duke shpjeguar vlerën e shtuar të tyre për konsumatorin përfundimtar. Cdo kokerr kafeje arrin në kompaninë e mbyllur në çanta Juta.