Sale

Çaj Tretës Në Filtër

L500

Infuzion me një aromë të këndshme të bazuar në anise, nenexhik, kamomil dhe jamball. Ideale pas ngrënies. tretjes

Njësia e shitjeve: kutia me 15 filtra

SKU: 42423 Kategoritë: ,