Drip Kafe Golden Sack Dark

L390

Këtu është përzierja e Golden Sack, e quajtur “Dark” sepse është jashtëzakonisht e pjekur. Me këtë lloj pjekjeje do të keni mundësi të perceptoni më shumë aromen e çokollatës fondente.

SISTEMI FILTER KAFE

Kafe e përsosur e gjatë me një përgatitje të thjeshtë dhe të shpejtë.

Nuk ka gjëndje

SKU: 32100 Kategoritë: ,
Përshkrimi

Falë sistemit të paketimit të atmosferës mbrojtëse, filtri ruan aromat e kafesë së freskët: një filxhan dhe ujë të nxehtë (170 ml në temperaturë 90 °) janë të mjaftueshme për të shijuar një kafe të përsosur të filtruar në çdo kohë të ditës.

 

PRODUKTI: Perzierje te Kafese se Pjekur ne nje bustine filter

SASIA: 45 g (5 porcione nga 9 g secila)

PAKETIMI:Drip Bag ,bustine

KAFEJA: 1.44%

PJEKJA: Shumë e errët

 

ORIGJINA: India, Brazili, Etiopia, Kolumbia, Kosta Rika, Rep. Dominikane, Peru, Guatemala, El Salvador

Përzierje nga origjina të ndryshme, kodra dhe llojet e bimëve.

PROCESI: Natyral dhe i larë