Drip Kafe Guatemala “Adisque” Bio

L650

Nje projekt pasionant dhe mbeshtetes për prodhimin nje kafe te certifikuar biologjike.

Nje kafe ku ndihet aroma e luleve, shija e frutave, perftuar nga kultivimi i varieteteve te ndryshme ne lartesite 1400-1600 m dhe i procesuar me metoden e larjes.

 

Produkt nga kulture biologjike

Nuk ka gjëndje

SKU: 31590 Kategoritë: ,
Përshkrimi

Falë sistemit të paketimit të atmosferës mbrojtëse, filtri ruan aromat e kafesë së freskët: një filxhan dhe ujë të nxehtë (170 ml në temperaturë 90 °) janë të mjaftueshme për të shijuar një kafe të përsosur të filtruar në çdo kohë të ditës.

 

PRODUKTI: Kafe Guatemala ne nje bustine filter

SASIA: 45 g (5 porcione nga 9 g secila)

PAKETIMI:Drip Bag ,bustine

ORIGJINA: Guatemala

PROCESI: Natyral dhe i larë