Kafe Bio Moka 250gr

L790

Kafe Arabica nga kulturë biologjike, e freskët, aromatike.

Eshtë një kafe primitive, delikate, me një aromë freskie.

E përbërë nga kafe natyrale dhe të larë, dalin në pah aromat e frutave të kajsisë, avokados dhe bajameve jeshile.

Nuk ka gjëndje

SKU: 31503 Kategoritë: ,
Shënime
Weight 0.250 kg