Kafe Brasile Macinato Në Filtër

L800

Kjo kafe është rezultat i punës së kultivuesve të ndryshëm nga Carmo de Minas dhe zonat përreth, një territor i pajisur natyrshëm me kushte unike për prodhimin e kafesë me cilësi të lartë, me toka pjellore, mbizotërim të dritës së diellit dhe lartësi të madhe. Kafeja është pjekur dhe për më tepër pjekur në tokë gjatë paketimit për të ruajtur karakteristikat e saj aromatike.

183 in stock

SKU: 31350 Kategoritë: ,
Përshkrimi

PRODUKTI: Kafe e pjekur në tokë

SASIA: 250 g

PERDORIMI: Filter, French press

PJEKJE: Lehtesisht e forte

ORIGJINA: Brazili

RAJONI: Carmo de Minas

LARTESIA: 900 – 1500 m

PROCESI: Metoda natyrale

Shënime
Weight 0.250 kg