Kafe Colombia Macinato Në Filtër

L940

Kafe e bluar Kolumbiane

Kafe me cilësi të lartë, Kolumbia zë vendin e parë në botë per prodhimin e kafesë së larë. Ndër të preferuarit e prodhimit tonë, kjo kafe dallon për freskinë, aciditetin e saj të shkëlqyeshëm aromatik dhe trupin e tij të pasur dhe të plotë. Me një përmbajtje të ulët kafeine, është ideal për adhuruesit e kafesë së filtruar.

Nuk ka gjëndje

SKU: 31352 Kategoritë: ,
Përshkrimi

PRODUKTI: Kafe e pjekur në tokë

SASIA: 250 g

PERDORIMI: Filter, French Press

PAKETIMI: Amballazhim per ruajtjen e aromës me valvulën e njëanshme

PJEKJA: Mesatare

ORIGJINA: Kolumbi

RAJONI: Armenia, Medellin

LARTESIA: 1300 – 2000 m

Shënime
Weight 0.250 kg