Kafe Dekafeinato Kapsula 100 copë

Përmbajtja e kapsulës është përzierja e kafesë pa kafeinë, e krijuar nga Pascucci në përputhje me traditën italiane për të ofruar kënaqësinë e një pije me një shije të plotë dhe të ekuilibruar për ata që vendosin të heqin dorë nga kafeina.

Paketimi 100 copë

SKU: 31118 Kategoritë: ,
Përshkrimi

Cdo kapsulë përmban 7 gram kafe për ekspres Kombinohet me makinat e kafesë që përdorin kapsula Lavazza me sistemin “Espresso Point” Madhësia e kapsulës: gjerësia më e lartë 3.9 cm; gjerësia e poshtme 3,5 cm; lartësia 2 cm.