Sale

Kafe Golden Sack In Cialda 100 copë

L5,500

Golden Sack është një kafe shumë e freskët, shumë e ëmbël, me një shije të pastër dhe aromë frutash dhe lulesh.

7 in stock

SKU: 31037 Kategoritë: ,
Përshkrimi

E përbërë nga kafe natyrale dhe të larë, shfaqen aromrat e kajsisë, hurmës së pjekur, çokollatës, bajameve dhe agrumeve. Kjo kafe është një nga më të njohurat në kafenetë Pascucci.