Kafe Moka 250gr

L460

Alfonso Bialetti prodhuesi më i njohur i kafesë në botë, i cili në vitin 1933 u frymëzua nga porti Jemeni për të emrtuar
krijimin e tij fantastik që të gjithë ne e quajmë Moka.
Kjo përzierje e kafesë Arabica dhe Robusta, e krijuar për t’u pershtatur makinetes Moka, lëshon një aromë çokollate
në mjedisin përreth kur është zier.

2 in stock

SKU: 31300 Kategoritë: ,
Shënime
Weight 0.250 kg