MUG “FILTER COFFEE”

L650

Filxhan tip Mug lindi dhe u përhap në New York gjatë Luftës së Dytë Botërore duke u bërë simbol i marinës ushtarake amerikane. Trashësia e porcelanit lejon një ulje të menjëhershme të temperaturës së lartë të një kafeje të filtruar dhe ruan temperaturën e saj ideale për më gjatë.

Nuk ka gjëndje

SKU: 51119 Kategoritë: ,