Shurup Banane Plus

L1,610

SHURUP BANANE

perfekte për përgatitjen e ëmbëlsirave, granitave apo koktejeve.

Shumë i përqendruar.

SKU: 6155661 Category:
Përshkrimi

SHURUP BANANE

perfekte për përgatitjen e ëmbëlsirave, granitave apo koktejeve.

Shumë i përqendruar.

Përbërësit: sheqer, lëng bananeje dhe tul (30%), ujë, shurup glukoze, aromatizues natyralë, acid citrik acidifikues, acid L-askorbik antioksidant.

Ndarja e pulpës së frutave tregon cilësinë e produktit.

GLUTEN FREE

Shkundni para përdorimit.

Dozimi: 1 pjesë shurup + 6/8 pjesë ujë.

Për përdorim profesional.