Sale

Kafe Bio Ne Kapsula Alumini

L520

Kjo perzierje kafeje, e bluar dhe e ruajtur ne kapsula alumini per makinetat Nespresso shquhet per natyralitetin, thjeshtesine dhe aromen.

Te gjithe perberesit kane origjine nga kultura biologjike te certifikuara.

Kafete qe permban ky produkt jane pjese e projekteve sociale te permiresimit te kushteve te jetes se kultivuesve, trajnimin e tyre profesional bujqesor dhe

ndarjen e objektivave afatgjate.

Paketimi: 10 kapsula

 

Kultivim ne regjime bujqesore biologjike.

 

I pershtatshem per makinetat e kafese qe perdorin kapsula te tipit Nespresso.

SKU: 31530 Kategoritë: ,