Kafe Forte

L2,500

Eshtë një kafe e thjeshtë, e plotë dhe kremoze ​​me një përqindje të lartë të kafeinës.

SKU: 31002 Kategoritë: ,
Përshkrimi

E përbërë nga kafe vetëm natyrale, në të cilën shfaqen shenjat e lagështires së tokes të kafes Indiane Robuste të thara nga erërat monsone.

 

Shënime
Weight 1 kg