Dripperone

L4,100

Disponueshmëria: Në dispozicion

Kjo kafene “derdhje” është ndër më të vlerësuarat në botë për rezultatet e saj ekstraktuese jashtëzakonisht të ndritshme dhe të pastra.

Për përgatitjen e dy gotave kafe:

– 25 g kafe

– 400 ml ujë

– 90-94 ° C

– 3/4 minuta

6 in stock

SKU: 52050 Kategoritë: ,