Kafe Mild

L3,050

Kokërr e ëmbël, e trashë dhe e balancuar.
Mild ishte receta e parë që prezantoi kafen e larë në botën Pascucci. Lindur si një evolucion i natyrshëm i paraardhësit të saj Klasik, përzierja Extra Bar Mild është krijuar gjithashtu për tu pershtatur me aparatin ekspres dhe me makineten moka.

Ka një shije të pastër dhe të freskët, e pasur me nuanca aromatike, dense dhe kremoze. Përbëhet nga kafe natyrale dhe e larë, shfaqen aromrat e çokollatës, frutave të pjekur, arrës së gjelbër, frutave të thata dhe agrumeve.

15 in stock

SKU: 31023 Kategoritë: ,
Përshkrimi

PRODUKTI: Përzierje kafeje të pjekur

PERDORIMI: Espresso, Moka, filter

PAKETIMI: Amballazh per ruajtjen e aromes me valvulën e njëanshme

PJEKJA:E Lehtë

 

Shënime
Weight 1 kg