Çaj Jeshil Pa Sheqer Pasquita Bio

L260

Pije e bërë nga infuzion i çajit jeshil

Paketimi: Shishe qelqi me kapak

Sasia e një shishe të vetme: 330 ml

Njësia e shitjeve: 6 shishe

Përbërësit: Infuzion në çaj 99.9% (ujë, çaj jeshil * 0,85%), lëng limoni i përqendruar *.

100% e përbërësve vijnë nga bujqësia organike.

 

SKU: 42175 Kategoritë: ,
Përshkrimi

Magazinimi: Pas hapjes, mbajeni të mbyllur në një vend të freskët në + 4 ° C dhe konsumoni shpejt.

Metoda e përdorimit: Produkti mund të konsumohet në çdo kohë të ditës. Shkundni produktin para konsumimit.

Në lidhje me përbërësit, konfirmojmë se ato nuk përmbajnë organizma të modifikuar gjenetikisht.

Vlerat ushqyese për 100 ml:

Energjia 0 kcal / 1 kJ

Yndyrë 0 g

prej të cilave acide yndyrore të ngopura 0 g

Karbohidratet 0 g

nga të cilat sheqernat 0 g

Proteina 0 g

Kripë 0 g

Shënime
Weight 0.330 kg