Sale

Kafe Mild Ne Kapsula Alumini

L510

Paketimi: 10 kapsula

I pershtatshem per makinetat e kafese qe perdorin kapsula te tipit Nespresso.

Mild ishte receta e parë që prezantoi kafen e larë në botën Pascucci. Lindur si një evolucion i natyrshëm i paraardhësit të saj Klasik, përzierja Extra Bar Mild është krijuar gjithashtu për tu pershtatur me aparatin ekspres dhe me makineten moka.

Ka një shije të pastër dhe të freskët, e pasur me nuanca aromatike, dense dhe kremoze. Përbëhet nga kafe natyrale dhe e larë, shfaqen aromrat e çokollatës, frutave të pjekur, arrës së gjelbër, frutave të thata dhe agrumeve.

5 in stock

SKU: 32302-10 Category:
Përshkrimi