MORORA BIO Kapsule Biodegradabile

L1,100

Paketimi: 25 kapsula

100% Fibra vegjetale

E tretshme. E bërë me fibra të cilat zakonisht degradojnë në natyrë

Nuk përmban metalet dhe derivatet e plastikës të dëmshme per shendetin dhe  mjedisin .

Nga bujqesia organike/ By organic farming

KAFEINA / CAFFEINE:2,65 %

PJEKJA / ROASTING: E erret / DARK

FORTESIA/ STRENGHT: Shume e forte / VERY STRONG

SKU: 36004 Kategoritë: ,
Përshkrimi

Përshkrimi: I thjeshtë, i fortë dhe robusta, me nota të rëndësishme të duhanit dhe drurit të pjekur. Çokollatë e erret dhe e pjekur janë karakteristikat kryesore.

Përshkrimi i shijimit: Shfaqen nota të cokollates se erret , frutave të thata të pjekura,dhe lajthive.

Aromat kryesore: Duhan, kakao pa sheqer, bukë të thekur, malt, rum, arrë jeshile.