Kapsula Çaj jeshil Organik Biodegradabile

L1,050

Çaj jeshil organik

Gjethe organike të çajit jeshil në kapsula.

Nga bujqësia organike

Paketimi: 25 kapsula

100% Fibra vegjetale

Nuk përmban metalet dhe derivatet e plastikës të dëmshme per shendetin dhe  mjedisin .

SKU: 42603 Kategoritë: ,
Përshkrimi

Përshkrimi:

Çaj Jeshil organik

25 kapsula Çaj Jeshil organik te biodegradueshme