RISERVA BIO KAPSULE Biodegradabile

L1,250

Paketimi: 25 kapsula

100% Fibra vegjetale

E tretshme. E bërë me fibra të cilat zakonisht degradojnë në natyrë

Nuk përmban metalet dhe derivatet e plastikës të dëmshme per shendetin dhe  mjedisin .

Nga bujqësia organike/ By organic farming

KAFEINA/ CAFFEINE:1,81 %

PJEKJA / ROASTING : Lehte / LIGHT

FORTESIA/ STRENGHT: Shume Lehte / VERY LIGHT

71 in stock

SKU: 36003 Kategoritë: ,
Përshkrimi

Përshkrimi: Një kafe unike, me aroma origjinale dhe primitive dhe një përqindje të ulët kafeine. Fruktoz dhe floral, me një aciditet aromatik fantastik të balancuar mirë nga ëmbëlsia e tij. Përshkrimi i shijimit: Aciditeti aromatik i arabicës së larë mbizotëron në gjithçka. Shfaqen nota frutore të kajsisë,avokados dhe bajame jeshile. Një kafe shumë e ëmbël, me një amëz delikate.

Aromat kryesore: fruta rrushi, kajsi, bajame, pjeshkë, mjaltë, hurmë, shurup panje, çokollatë e zezë.