RUANDA CUP OF EXCELLENCE Kapsule Biodegradabile

L2,600

Paketimi: 25 kapsula

100% Fibra vegjetale

E tretshme. E bërë me fibra të cilat zakonisht degradojnë në natyrë

Nuk përmban metalet dhe derivatet e plastikës të dëmshme per shendetin dhe  mjedisin .

Kafeine/ CAFFEINE:1,92 %

Pjekja / ROASTING: E LEHTE / LIGHT

Fortesia / STRENGHT: SHUME E LEHTE / VERY LIGHT

Nuk ka gjëndje

SKU: 36102 Kategoritë: ,
Përshkrimi

Përshkrimi: Caferwa Ltd është një nga eksportuesit më të vjetër të kafesë dhe ka 4 stacione larëse dhe një mulli të thatë të vendosur në Kigali.

Përshkrimi i shijes: E ekuilibruar mirë, e ëmbël dhe aciditet. ACIDITETI: limoni, i ekuilibruar, delikate.

Aromat kryesore: mollë e pjekur, karamel, pjeshkë, kumbull, vanilje, limon, rrush i bardhë.