Kafe Classic In Cialda 100 copë

L4,600

Classic është receta më e vjetër e Pascucci Caffe.

Kokërr e thjeshtë ,e trashë dhe e fortë.

Eshtë një kafe e thjeshtë, e plote dhe kremose ​​me një përqindje të lartë të kafeinës.

9 in stock

SKU: 31017 Kategoritë: ,
Përshkrimi

E përbërë nga kafe vetëm natyral, Në te cilen shfaqen shenjat e lagështires së tokes të kafes Indiane Robuste të thara nga ererat monsone.

Arabica Haitiane dhe ajo Braziliane e ëmbëlsojnë duke sjellë arome çokollatë, fruta të pjekura dhe fruta të thata, si dhe një notë të pasur të kores së bukës të thekur.