Kafe Mild Kapsula 100 copë

L5,000

Përmbajtja e kapsulës është përzierja e kafesë Mild
Mild ishte receta e parë që prezantoi kafen e larë në botën Pascucci. Lindur si një evolucion i natyrshëm i paraardhësit të saj Klasik, përzierja Extra Bar Mild është krijuar gjithashtu për tu pershtatur me aparatin ekspres dhe me makineten moka. Eshtë një kafe e fortë dhe e ëmbël me një shije të pastër dhe të freskët, e pasur me nuanca aromatike, dense dhe kremoze. Përbëhet nga kafe natyrale dhe e larë, shfaqen aromrat e çokollatës, frutave të pjekur, arrës së gjelbër, frutave të thata dhe agrumeve.

Paketimi 100 copë

4 in stock

SKU: 31115 Kategoritë: ,
Përshkrimi

Kokrrat e kafese janë pjekur bluar dhe pastaj hidhen direkt ne paketimit në mënyrë që të mos ketë një shpërndarje të aromave. Eachdo kapsulë përmban 7 gram kafe terren për ekspres. E përputhshme me makinat e kafesë që përdorin kapsulat Lavazza me sistemin "pikë Espresso" Madhësia e kapsulës: gjerësia e lartë 3.9 cm; gjerësia e poshtme 3,5 cm; lartësia 2 cm.