Sale

Golden Sack Moka 250gr

L880

Kafe e bluar, përzierje e kafesë Arabica dhe Robusta, e krijuar për tu pershtatur makinetes Moka.

Kafe shumë e freskët, me një shije të pastër dhe aromë frutash dhe lulesh.

E përbërë nga kafe natyrale dhe të larë, shfaqen edhe aromat e kajsisë, hurmës së pjekur, çokollatës, bajameve dhe agrumeve.

4 in stock

SKU: 31302 Kategoritë: ,
Shënime
Weight 0.250 kg