Kapsula Kamomili organik Biodegradabile

L1,050

Kamomili organik në kapsula.

Një infuzion i shijshëm i luleve të kamomilit të situr

Nga bujqësia organike

Paketimi: 25 kapsula

100% Fibra vegjetale

Nuk përmban metalet dhe derivatet e plastikës të dëmshme per shendetin dhe  mjedisin .

5 in stock

SKU: 42604 Kategoritë: ,
Përshkrimi

Përshkrimi:

Kamomili organik

25 kapsula kamomil organik te biodegradueshme