Kafe Golden Sack

L3,500

Kokërr e pasur ,delikate dhe e rrumbullakët.

E përbërë nga kafe natyrale dhe të larë, shfaqen aromrat e kajsisë, hurmës së pjekur, çokollatës, bajameve dhe agrumeve.

Kjo kafe është një nga më të njohurat në kafenetë Pascucci.

Nuk ka gjëndje

SKU: 31033 Kategoritë: ,
Përshkrimi

SASIA: 250 g

PERDORIMI: Espresso, Moka, Filtër

PJEKJA: E lehte

PROCESI: mbledhur dhe trajtuar me metodë natyrale dhe të larë.

Shënime
Weight 1 kg