GUATEMALA BIO Kapsule Biodegradabile

L1,300

Paketimi: 25 kapsula

Vjen nga bujqesia organike.

100% Fibra vegjetale

E tretshme. E bërë me fibra të cilat zakonisht degradojnë në natyrë

Nuk përmban metalet dhe derivatet e plastikës të dëmshme per shendetin dhe  mjedisin .

Kafeina/ CAFFEINE:1,50 %

Pjekja/ ROASTING :E LEHTE / LIGHT

Fortesia / STRENGHT: SHUME E LEHTE / VERY LIGHT

 

32 in stock

SKU: 36021 Kategoritë: ,
Përshkrimi

Përshkrimi: Një projekt emocionues, i tregtisë së drejtë, i cili prodhon kafe organike të çertifikuar.Fruktoz dhe floral, e ëmbël, delikate, përftohet duke kultivuar Catuaì,Varietetet Caturra, Pache, Bourbòn, Mundo Novo në lartësinë 1400-1650 m a.s.l. dhe përpunohet me metodën e larë. Përshkrimi i shijimit: Florale,

kafe delikate, çokollatë, shumë e ëmbël me një aciditet elegant. Shfaqen fruta të thata, jasemini, vanilje, karamel, kakao, bajame.

Aromat kryesore: lule, fruta të thata, kajsi, karamel, kakao, çokollatë, bajame.