Kafe Dekafeinato E Bluar 250gr

L820

 

Kafe e bluar,e lehtë dhe kremose.

Përbëhet nga kafeje natyrale dhe të larë, ndjehen aromrat e bukës së pjekur, çokollatës, karamelit.

14 in stock

SKU: 31333 Kategoritë: ,