Shurup Maracuja

L1,250

SHURUP FRUT PASIONI

perfekte për përgatitjen e ëmbëlsirave, granitave apo koktejeve.

Shumë i përqendruar.

SKU: 6156361 Category:
Përshkrimi

SHURUP FRUT PASIONI

perfekte për përgatitjen e ëmbëlsirave, granitave apo koktejeve.

Shumë i përqendruar.

Përbërësit: sheqer, lëng frut pasioni (18%), ujë, acidifikues, acid citrik, aromatizues, ngjyrues E 160a. Çdo ndarje e pulpës së frutave është e natyrshme dhe tregon cilësinë e produktit.

GLUTEN FREE

Shkundni para përdorimit.

Dozimi: 1 pjesë shurup + 6/8 pjesë ujë.

Për përdorim profesional.