Çokollatë Pasciok

L1,600

Përgatitja për pije me çokollatë, tip i trashë. Kakao nga bujqësia organike..

Ideale për tu perdorur ne makineten me avull (te espressos ) dhe per perdorim ne shtepi .

7 in stock

SKU: 42301 Kategoritë: ,
Shënime
Weight 1 kg