Çaj Gjethe Kamomili Në Filtër

L690

Vetëm lule kamomili për një infuzion me aromë dhe ngjyrë të fortë.

Qetsues

Njësia e shitjeve: kutia me 15 filtra

SKU: 42425 Kategoritë: ,